Izvor: Uprava FDB

Obaveštavaju se studenti osnovnih i master akademskih studija da će se ispiti, planirani za sutra (10.07.) održati u ponedeljak (20.07.) prema sledećem rasporedu:

1. Evropski odnosi i EU – I grupa (studenti od slova A do M prema azbučnom redu), sa početkom u 8h – prof. dr Mihajlo Vučić;
2. Krivično pravo (opšti i posebni deo – I grupa), sa početkom u 10h – prof. dr Jelena Lopičić Jančić;
3. Obaveštajno – bezbednosne službe, sa početkom u 10h – doc. dr Stanimir Đukić;
4. Studije EU, sa početkom u 12h – prof. dr Mihajlo Vučić;
5. Sistemi bezbednosti Srbije, sa početkom u 10h – prof. dr Dragan Kolev;
6. Fizičko – tehnička zaštita, sa početkom u 10h – doc. dr Stanimir Đukić;
7. Ugrožavanje korporativne bezbednosti, sa početkom u 10h – doc. dr Stanimir Đukić;
8. Savremeni sistemi korporativne bezbednosti, sa početkom u 10h – doc. dr Stanimir Đukić.

S obzirom na odluku Kriznog štaba u prostoriji nije dozvoljeno zadržavanje više od 10 ljudi. Obavezno je poštovati mere zaštite, te studentima neće biti dozvoljen izlazak na ispit bez korišćenja zaštitnih maski i rukavica, niti zadržavanje po završenom ispitu.

U toku tog dana, biće organizovano nekoliko ispita, sa većim brojem studenata, te je zbog zabrane okupljanja više od 10 ljudi na jednom mestu, neophodno da studenti, po završetku ispita napuste prostorije, jer će time omogućiti brži i efikasniji dolazak na ispit studentima koji čekaju da polažu.
Zbog toga Uprava fakulteta apeluje kako na ozbiljnost zaposlenih, tako i studenata, kako bi se izbegli svi mogući rizici zaražavanja.

Ispiti, koji nisu održani u ovoj nedelji, biće organizovani sledeće nedelje sa naknadnim obaveštenjem o terminima održavanja.

Uprava fakulteta