Raspored predavanja

Предавање: СЕКТЕ – Актуелни приступ феномену сектног и манипулативног деловања

ФАКУЛТЕТ ЗА ДИПЛОМАТИЈУ И БЕЗБЕДНОСТ У БЕОГРАДУ ВАС ПОЗИВА НА ПРЕДАВАЊЕ

Зорана Луковића

„СЕКТЕ, Актуелни приступ феномену сектног и манипулативног деловања”

које ће бити одржано у четвртак, 8.12.2022. у Амфитеатру ФДБ са почетком у 12 часова.

Зоран Луковић, радна биографија:

Рођен 11. јуна 1961, одрастао и школовао се у Београду. Дипломирани правник и мастер религиолог.  

Радни век провео у Министарству унутрашњих послова у Управи криминалистичке полиције и Управи за аналитику, где децембра 2015. дочекује пензију. 

Од средине осамдесетих година прошлог века, приватно и професионално прати појаве екстремизма, верског радикализма, сектног и манипулативног деловања и ангажује се у пружању помоћи жртвама и члановима њихових породица. По питањима из ових области сарађивао у више домаћих и страних часописа и одржао више стотина јавних наступа (јавна предавања, електронски медији… итд). 

Активно учествовао на многим међународним и домаћим конференцијама и скуповима стручњака из области праћења сектног и манипулативног деловања. Између 1996-2022 одржао више стотина, предавања, трибина, јавних и медијских наступа у Србији и иностранству. Пуноправни члан ФЕКРИС, европске федерације за праћење и документовање сектног и манипулативног деловања (FECRIS, Fédération Européenne des Centres de Recherche et d’Information sur le Sectarisme), ICSA – америчко-канадске федерације (International Cultic Studies Associations), као и Међународне мреже представника православних држава и помесних Цркава (2007 г.)

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom