Student info

SUSB: Poziv za učešće u treningu za pisanje projekata

Izvor: Strukovno udruženje sektora bezbednosti

POZIV SUSB ZA UČEŠĆE U TRENINGU ZA PISANJE PROJEKATA I DISKUSIJI O BUDUĆNOSTI EVROPE 

Strukovno udruženje sektora bezbednosti (SUSB), kao članica konzorcijuma think-tank organizacija zaduženih za realizaciju projekta „Unapređenje veština organizacija civilnog društva/nevladinih organizacija na Zapadnom Balkanu i Moldaviji“, koji finansira Višegradski fond, poziva mlade aktiviste (od 18 do 30 godina starosti) OCD/NVO i one koji to žele da postanu da se prijave za trening o upravljanju projektima i diskusiji o budućnosti Evrope. 

Trening za pisanje projekata će se održati 11. aprila 2022. godine, a diskusija o budućnosti Evrope, u skladu sa formatom aktuelne Konferencije o budućnosti Evrope (https://futureu.europa.eu/?locale=en), 12. aprila 2022. godine u Beogradu. Trening i diskusiju će realizovati i voditi eksperti think tank-ova iz zemalja Višegradske grupe.

Prijave za učešće se vrše slanjem Biografije e-mailom na adresu  security.sector.ngo.gs@zoho.com najkasnije do 15. marta 2022. godine.

Nakon realizacije treninga i diskusije učesnici će se angažovati na pisanju kratkog eseja/bloga na temu po svom izboru, a koja će se doticati pitanja demokratizacije ili podrške civilnom društvu u njihovoj zemlji i istovremeno raspravljati o budućnosti EU u pogledu proširenju na Zapadni Balkan i procesa pridruživanja Moldavije. Iz svake članice za realizaciju projekta biće izabrana dva učesnika na osnovu najboljeg eseja/bloga koji će pohađati Letnju školu koja će se održati u Crnoj Gori.

Više informacija mogu se naći na sajtu nosioca projekta Strategic Analysis: https://www.strategicanalysis.sk/ngos-csos-skills-enhancement-in-the-western-balkans-and-moldova/

Strukovno udruženje sektora bezbednosti

 

 

 

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom