Raspored predavanja

Stručna praksa: Ambasada Mađarske

Izvor: Stanko Debeljaković

Obaveštavaju se studenti IV godine osnovnih akademskih studija i master akademskih studija da je četvrta aktivnost u okviru stručne prakse, u saradnji sa Mađarskom ambasadom, zakazana za utorak 14.12.2021. godine, s početkom u 10:00h u Collegiumu Hungaricum-u. Mesto okupljanja je na adresi Gračanička broj 14 u 09:45h.

U ime Mađarske ambasade studentima će se obratiti Nj.e. Atilla Pinter, ambasador Mađarske u Republici Srbiji, Robert Kaszab, ataše za saradnju za odnose sa javnošću i evropska pitanja, i Karoly Robert Scherczer, ataše za ekonomska pitanja.

Studenti su u obavezi da na e-mail adresu: stanko.debeljakovic@fdb.edu.rs dostave očitanu ili obostrano fotografisanu ličnu kartu i kovid sertifikat (isključivo važi dokaz o vakcinaciji). Rok za prijavu i dostavljanje traženih dokumenata je petak, 10.12.2021. godine do 12h. Naknadne prijave neće biti uvažene.

Stručna praksa je obaveza svih studenata i fakultet će u saradnji sa državnim institucijama obezbediti obavljanje stručne prakse u skladu sa epidemiološkim uslovima u periodu pandemije.

Agenda embassy visit FDB

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom