Student info

Poziv za online stažiranje u Strukovnom udruženju sektora bezbednosti

Izvor: SUSB

Strukovno udruženje sektora bezbednosti (SUSB) poziva sve zainteresovane studente osnovnih, master i doktorskih studija koji se bave pitanjima bezbednosti da se do 05.11.2021. godine prijave za stažiranje u našoj Organizaciji (druga generacija stažista SUSB).

Stažiranje će trajti mesec dana, nakon čega će stažisti dobiti potvrdu o završenom stažiranju. Program stažiranja uključuje realizaciju minimum dve aktivnosti iz oblasti rada Udruženja u skladu sa njegovim radionicama (organizaciju sastanaka, edukacija, on-line seminara, sprovođenje anketa ili neke druge aktivnosti), kao i izradu analiza iz oblasti svih sektora i nivoa bezbednosti, koje bi bile objavljene na sajtu Udruženja i/ili publikovane u štampanoj formi. U skladu sa tada aktuelnim mogućnostima stažisti mogu biti uključeni u izradu projekata Udruženja kako tokom trajanja stažiranja tako i u buduće. Radionice Udruženja se mogu naći na sajtu Udruženja www.sektorbezbednosti.com.

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti slanjem biografije i motivacionog pisma u kojem bi bila navedena i specifična oblast interesovanja na mail: security.sector.ngo.gs@zoho.com ili slanjem pošte na adresu: „16.oktobra“ br. 21/37, 11160 Beograd .

Predsedništvo SUSB će nakon završetka konkursa pozvati odabrane kandidate na intervju i odlučuti o izboru stažista o čemu obaveštava kandidate telefonskim ili elektronskim putem u roku od 15 dana od okončanja konkursa.

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom