Vesti

Bivši savetnik Trampa, Кaputo: Bajden i Soroš organizatori krvoprolića u Ukrajini

Izvor: Fakti, Youtube

Američki kanal One America News, koji je blizak Republikanskoj partiji, prikazao je dokumentarni film „Impičment. Bajdenov novac. Masovna ubistva“, u kojem se iznose podrobnosti o učešću SAD u svrgavanju četvrtog predsednika Ukrajine Viktora Janukoviča.

Autor filma je bivši savetnik Donalda Trampa, politički ekspert Majkl Кaputo. Sam film traje oko sat, a najmanje 30 minuta je posvećeno Ukrajini.

U tih pola sata se govori o ulozi administracije Baraka Obame u državnom prevratu u Ukrajini 2014-te i odstrelu ljudi na kijevskom Majdnu (Trgu) nezaležnosti (Nezavisnosti). Sa posebnim apostrofiranjem porodice eks-potpredsednika SAD Džoa Bajdena.

Film se bavi i udelom visokih ukrajinskih zvaničnika u američkim predsedničkim izborima 2016-te i njihovim radom za Hilari Кlinton.

[youtube id=”AvWddGJJtE4″ width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”” class=””]

Deo filma posvećen je gruzinskim snajperistima koji su otkrili da je njihovim pucanjem dirigovao donedavni predsednik parlamenta Ukrajine Andrej Parubij.

Potvrdili su da im je jedan od zadataka bio da fizički likvidiraju Janukoviča. Od 45 njih Ukrajinu je živo napustilo samo 14.

Кaputo pravi i paralelu između kijevskog `majdana` i pokušaja svrgavanja Trampa (impičment) i tvrdi da se radi o istom „rukopisu“. A posebno: da su u oba događanja umešani „Džordž Soroš, Džo Bajden i neki predstavnici Demokratske partije SAD“.

Кaputo ih je označio kao organizatore i inspiratore prevrata i krvoprolića u Ukrajini.

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom