Izvor: Studentska služba

Fakultet za diplomatiju i bezbednost organizuje polaganje testa čiji rezultat najboljim omogućava dobijanje pune stipendije za prvu godinu studija. Testiranje će se se održati u amfiteatru i slušaonicama Fakultetu za diplomatiju i bezbednost u petak 28. juna, sa početkom u 10 časova. Polaganje testa će trajati 60 minuta.

Od dokumenata tog dana je potrebna lična karta kandidata i svedočanstva i diploma iz srednje škole.

Rezultati i preliminarna rang lista uspeha na testu biće objavljena istog dana do 15 časova. Prava na žalbe definisana su konkursom.

Konačna rang lista koja podrazumeva zbir rezultata na testu i uspeha iz srednje škole biće objavljena najkasnije do 9. jula u 12 časova.

Svi ostali koji su učestvovali u testiranju, ali nisu ostvarili pravo na punu stipendiju, a žele da upišu Fakultet za diplomatiju i bezbednost, to mogu uraditi po redovnoj proceduri upisa svakog radnog dana od 10 do 13 časova.

Prijava u inboksu facebook stranice fakulteta, lično, telefonom ili elektronskom poštom na office@fdb.edu.rs

Obaveštavaju se kandidati da će na prijavnom listiću na testiranju biti potrebno upisati prosečne ocene iz svih razreda srednje škole, te je potrebno na uvid sa sobom poneti sva svedočanstva za sve četiri godine. Svi lični podaci i prosečne ocene moraju odgovarati podacima u diplomama i svedočanstvima koji se stavljaju na uvid fakultetu pre objave konačne rang liste. Konačna rang lista, koja podrazumeva zbir rezultata na testu i uspeha iz srednje škole, biće objavljena 9. jula do 12 časova.

Studentska služba