Student info

Zimska škola međunarodnih odnosa: Кontinuitet i promene svetskog poretka u XXI veku

Izvor: prof. dr Mihajlo Vučić

INSTITUT ZA MEĐUNARODNU POLITIКU I PRIVREDU
BEOGRAD

u saradnji sa Hanns Seidel fondacijom

upućuje

P O Z I V

studentima završne godine osnovnih studija, master i doktorskih studija za pohađanje tradicionalne Zimske škole međunarodnih odnosa pod nazivom

„КONTINUITET I PROMENE SVETSКOG PORETКA U 21. VEКU“

koja će se održati u Institutu za međunarodnu politiku i privredu,
Makedonska 25, Beograd,
u periodu od 18. marta do 19. aprila 2019. godine.

Zimska škola obuhvatiće do 20 predavanja i simulacija, sa naglaskom na razumevanje savremenog svetskog poretka i značaja aktuelnih međunarodnih događaja i procesa.

U programu Zimske škole je i prisustvo polaznika konferencijama i tribinama koje Institut bude organizovao u periodu njenog održavanja.

Predavanja i simulacije će biti jednoipočasovni i održavaće se u jednom do dva termina dnevno, u trajanju od 11.00h do 14.00h, tri do četiri dana nedeljno, a realizovaće ih vodeći srpski stručnjaci iz oblasti međunarodnih odnosa.

Pohađanje Zimske škole je bez naknade.

Završni događaj – radionica, biće održana 19. aprila 2019. godine u hotelu „Zira“, kada će polaznicima koji su uspešno pohađali Zimsku školu biti dodeljeni odgovarajući sertifikati.

Zainteresovani kandidati treba da dostave: CV sa najosnovnijim ličnim i akademskim podacima; kratko motivaciono pismo i dokaz o godini studija (skeniranu stranicu indeksa) na e-mail adresu koordinatora.

Zimske škole:
dr Vladimir Trapara, vtrapara@diplomacy.bg.ac.rs, vtrapara@yahoo.com
Rok za prijavljivanje je petak, 1. mart 2019. godine.

Broj polaznika je ograničen na 25, koje će komisija Instituta odabrati od prijavljenih kandidata, a na osnovu sadržaja njihovih prijava.

NAPOMENA: Studenti Fakulteta za diplomatiju i bezbednost svoje učešće moraju da usklade sa svojim obavezama na fakultetu.

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom