Student info

Testiranje: 10 besplatnih školarina

Izvor: Studentska služba

Fakultet za diplomatiju i bezbednost organizuje polaganje testa čiji rezultat najboljim omogućava dobijanje pune stipendije za prvu godinu studija. Testiranje će se se održati u amfiteatru i slušaonicama Fakultetu za diplomatiju i bezbednost u petak 22. juna, sa početkom u 10 časova. Polaganje testa će trajati 45 minuta.
Od dokumenata tog dana je potrebna samo lična karta kandidata.

Rezultati i preliminarna rang lista uspeha na testu biće objavljena do 29. juna do 15 časova.

Konačna rang lista koja podrazumeva zbir rezultata na testu i uspeha iz srednje škole biće objavljena do 9. jula u 12 časova.

Svi ostali koji su učestvovali u testiranju, ali nisu ostvarili pravo na punu stipendiju, a žele da upišu Fakultet za diplomatiju i bezbednost, to mogu uraditi po redovnoj proceduri upisa svakog radnog dana od 10 do 13 časova.

Prijava u inboksu facebook stranice fakulteta, lično, telefonom ili elektronskom poštom na office@fdb.edu.rs
Obaveštavaju se kandidati da će na prijavnom listiću na testiranju biti potrebno upisati prosečne ocene iz svih razreda srednje škole, te je potrebno na uvid sa sobom poneti sva svedočanstva za sve četiri godine. Svi lični podaci i prosečne ocene u podaci moraju odgovarati podacima u diplomama i svedočanstvima koji se stavljaju na uvid fakultetu pre objave konačne rang liste. Konačna rang lista, koja podrazumeva zbir rezultata na testu i uspeha iz srednje škole, biće objavljena 9. jula u 12 časova.

Studentska služba

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom