Student info

Ruski jezik, Ru-Slovo i FDB: Specijalni popusti

Izvor: Ru-Slovo

Udruženje “Ru-Slovo” osnovano 2010. godine, koje godinama u nazad uspešno školuje polaznike na kursevima ruskog jezika (saradnja sa “Sputnik Beograd”, “NIS Gasprom”, “Energoprojekt” i Ruskim državnim fondom “Ruski svet”), vrši upis novih članova. U dogovoru sa upravom ,,Fakulteta za diplomatiju i bezbednost“, studentima, profesorima, članovima uprave i ostalim zaposlenima fakulteta omogućen je popust od 50 odsto za sve kurseve ruskog jezika koje imamo u ponudi:

– Klasična nastava – osnovni nivoi A-1 i A-2 u trajanju od 6 meseci (plus 2 časa i test gratis). Fond časova iznosi 96 školskih časova – 16 časova mesečno (dva dvočasa nedeljno)
– Konverzacijski tečaj – mesec dana detaljnog obnavljanja gramatike A-1 + 3 meseca konverzacije.
– Poslovna komunikacija i korespodencija – nivo A-2/B-1 je osamišljen kao finalni korak u osposobljavanju polaznika za rad u ruskoj firmi ili za rad s ruskim poslovnim partnerima. Na ovom nivou uvodi se poslovna leksika i korespodencija. Kurs traje 4 meseca (fond od 64 časa)

Cena: 2.000 RSD za grupe od 7 do 12 studenata, i 3.500 RSD za grupe od 4 do 6 studenata. Nastavni materijal (knjige i priručnici u elektronskoj formi) su uračunati u cenu kursa. Nakon završetka svakog kursa polaže se ispit za dobijanje priznatog sertifikata. Polaganje je besplatno.

Zainteresovani studenti i ostali članovi ,,Fakulteta za diplomatiju i bezbednost“ mogu se prijaviti slanjem mejla na ruslovo.info@gmail.com . Nastava počinje 19. marta 2018. godine. Stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i informacije.

Vaše ,,Ru-Slovo“
Kralja Milana 26
11000 Beograd,
Adresa elek. pošte: ruslovo.info@gmail.com
Tel: 064-291-4031

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom