Student info

STIPENDIJE

Fakultet za diplomatiju i bezbednost je u odnosu na novu poslovnu politiku za dve grupe studenata obezbedio pravo na stipendiranje.

  • Prva grupa studenata su sadašnji studenti na drugim fakultetima koji žele da svoje školovanje nastave na Fakultetu za diplomatiju i bezbednost. Pravo na transfer stipendije mogu ostvariti svi studenti koji su na drugim fakultetima ostvarili najmanje 30  ESPB bodova. Stipendije nose nazive naših najemininentnijih profesora. Parcijalna stipendija umanjuje školarinu za godinu na koju se prebacuju za 15% i iznosi 1200 EUR-a. Da bi ostvarili pravo na stipendiju studenti su u obavezi da dostave dokaz o ostvarenim bodovima (potvrda o položenim ispitima sa ESPB bodovima).
  • Drugu grupu predstavljaju maturanti kojima je Fakultet za diplomatiju i bezbednost prvi izbor za nastavak školovanja. Najboljih 10 srednjoškolaca koji donose najveći broj bodova iz srednje škole na osnovu priložene dokumentacije i najbolje urade test za stipendije ostvaruju pravo na dobijanje pune stipendije. Termin polaganja testa za punu stipendiju biće naknadno objavljen.

Za sve dodatne informacije:

KONTAKT

office@fdb.edu.rs | +381 11 262 0186

INFORMATOR

Informator

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom