Vesti

Potpuna islamizacija Nemačke

Izvor: Fakti

Ispostavilo se da je pojava islamizacije u Nemačkoj – samo prva faza stvaranja neophodne baze za nešto veće.

Analitičari koji se njome bave ni sami nisu znali da u planovima „islamizatora“ postoje detalji koji do sada nisu bili otkriveni. Naravno, čak ni sada kada je sve počelo da se realizuje – niko svečanu inauguraciju-prezentaciju novog projekta nije izvršio – nova faza, koja već ne podrazumeva „islamizaciju u velikoj meri“, već totalnu islamizaciju, počela je bez najave i uzbuđenih povika „Alahu akbar!“

Nemačka bi morala odjednom da se zamisli o svojoj toleranciji prema tuđim vrednostima i navikama koje ništa zajedničko nemaju sa evropskim. Međutim, zbog poznate neodoljive žudnje Evropljana za stvaranjem samima sebi globalnih problema da bi ih kasnije hrabro rešavali – moraju se poštovati tuđe navike.

Po nemačkim zakonima, brak maloletnika je zabranjen (nema pravila bez izuzetaka, ali ti izuzeci, strogo su propisani u istim zakonima). I poligamija – je takođe tabu. Ali, u arapskom svetu, odakle dolaze oblaci „u velikom broju“ i jedno i drugo – je normalna stvar.

Po normalnoj logici, izbeglice su – gosti. A gosti treba da poštuju norme utvrđene od strane domaćina, koji su odlučili da prihvate ljude bez krova, bez sredstava, domovine… Naravno, ljudski poštujući navike pridošlica. Ali ne sve, već samo one koje ne protivureče utvrđenim evropskim vrednostima, o očuvanju kojih evro-prijatelji tako brinu kada žele da demonstrativno optuže „krvavi Putinov režim“.

Evropljani su zaboravili da brane svoje, ili se boje da ne budu netolerantni i politički nekorektni. Reakcija na božićna dešavanja u Kelnu – jedan je od prvih dokaza koji tome ide u prilog. Ali, sigurno nije ni jedini, ni poslednji, kao što je praksa i pokazala. Posle Kelna je došla ideja izbacivanja svinjskih šnicli iz školskih menija (da mirisom ne uvrede uvažene goste, kojima Kuran strogo zabranjuje dodir sa ovim „prljavim mesom“), zabrana nudističkih plaža…

Još će ženama u Nemačkoj narediti da se kupaju u odeći i da nose ne samo veo, već minimum hidžab. Zamislite kupaće kostime za nemačku žensku plivačku reprezentaciju na Olimpijskim igrama, recimo, 2020. godine?

Ali ovo opet nije nešto čime će se kako govore proročice, zadovoljiti muslimansko srce. Jer, Evropljani – su i dalje labilni.

Danas se slažu da se stihovi iz Kurana uče pre nego biblijski psalmi, sutra će se već predomisliti… Zato Evropljane-hrišćane treba ugušiti brojem.

Međutim, ne samo talasom koji se sada dešava (granicu, po priznanju frau Merkel, koju prenosi španski portal El Confudencial, svakodnevno prelazi 19.000 izbeglica). Potrebna je osnova za osvajanje iznutra.

Izbeglice, kao što je toliko puta objavila štampa različitih zemalja, izrazito su mlade: muškarci u naponu snage (do 30 godina) i žene – još uvek deca, ispod 18 godina. Međutim… Samo po evropskim standardima devojčica od petnaest godina je – tinejdžerka koja još mora da ide u školu. Prema muslimanskom shvatanju – ona je već sasvim pogodna za reprodukciju potomstva.

Pre mesec dana, prema podacima gore pomenutog španskog medija, sud Bamberga (Bavarska), razmatrao je slučaj nezakonitog (prema nemačkim zakonskim propisima) braka poluzrelog arapskog muškaraca sa 15-godišnjom devojčicom, izbeglicom iz Sirije. Nakon mnogo mozganja nad situacijom, sud je utvrdio da su „mladenci ušli u bračni savez uz puno poštovanje sirijskih zakona, nakon obavljenog sunitskog obreda, dakle, brak treba smatrati legalnim“.

Na bavarskoj zemlji otvoreno su zanemareni bavarski zakoni u korist zakona zemlje iz koje su izbeglice pobegle.

Sudijama nije palo na pamet da razmišljaju o potrebi da se zaštite evropske (i, pre svega nemačke nacionalne) vrednosti. Ovo nije samo pljuvanje na svoju pravnu praksu, i nije samo dozvola strancima za kršenje poretka ustanovljenih u zemlji koja ih je prihvatila. Ovo je – faktičko izvršenje komande „ruke u vis, predajte se!“, sa pratećim predavanjem ključeva grada (države) strancima.

Samo u Bavarskoj za pola 2015. godine zabeleženo je 550 brakova, u kojima je jedna od strana nepunoletna (reč je – isključivo o porodičnim vezama, nastalim između migranata). U 161 slučaju, nevesta još uvek nije bila napunila ni 16 godina.

U regiji Severna Rajna-Vestfalija – 188 brakova sa 117 ispod 16 godina. Nema podataka iz drugih 13 administrativnih regiona, ali nije teško pretpostaviti na osnovu proporcije: samo u Nemačkoj zvanično registrovanih brakova između ovih novopridošlih muslimana zaključeno je 3000 do 3500 za šest meseci.

Statistika o poligamiji, koja je, prema muslimanskim zakonima, stvar normalna i prirodna, za sada nije dostupna štampi. Ali, to ne znači da poligamija ne postoji u Nemačka i da ne napreduje.

Britanski biznismen indijskog porekla „taman na vreme“ pokrenuo sajt Secondwife.com, čime je proces pronalaženja „dodatnih žena“ značajno olakšan. Nema veze što je ideja navodno britanska – internet nema granice.

Znajući koliko visokom plodnošću raspolažu pristalice islama, nije teško zamisliti, koliko brzo će rasti muslimanska komponenta nemačkog stanovništva. A ako se tome doda tzv. svesno izbegavanje majčinstva rođenih Nemica, koje rađaju sve kasnije i sve ređe, postoji osećaj da je krajnje vreme da frau Merkel ne samo alarmira na uzbunu, pozivajući da se obrati pažnja na rizik od apsorpcije Nemaca od strane Arapa, već i da gradi na granici utvrđenja tipa Velikog kineskog zida, kako bi se ublažio imigracioni cunami sa Bliskog istoka.

„Nijedan od pridošlih u ovu zemlju nema pravo da nameće u njoj svoje zakone i norme“, – izjavio je u nedavnom intervjuu za list Bild nemački ministar pravde Hajko Mas. – Svi koji žive ovde, moraju poštovati one zakone, koje je utvrdila legitimna teritorijalna vlast, bez obzira da li su rođeni u Nemačkoj, da li su u nju došli pre dvadeset godina ili pre dvadesetak dana iz druge države“.

Zvuči vrlo ubedljivo. Ali, šta se dešava u praksi? Evo šta: nedavno socijalno istraživanje, sprovedeno od strane Vestfaskog univerziteta, pokazalo je da 47% nemačkih državljana turskog porekla (najmnogobrojnija muslimanska dijaspora u Nemačkoj) živi u skladu sa zakonima islama. Pri čemu, ako se posmatra po generacijama, onda taj procenat kod sveže pridošlih raste na 57, a kod imigranata u drugoj generaciji je 36%.

Čak 90% muslimana koji žive u Nemačkoj, kažu da im se sviđa život u toj zemlji, a 54% njih veruje da nikada neće postati deo društva nemačke države. Zato postoji osećanje da će nemačko društvo vrlo brzo postati deo (i ne osnovni) mnogo veće muslimanske države.

Uostalom, islamizacija iznutra već donosi svoje prve plodove.

Saleh Abdeslam, organizator terorističkog napada u Parizu u novembru 2015. Godine – francuski je državljanin marokanskog porekla.

Terorista, koji je u Nici kamionom razneo 84 ljudi, Mohamed Lahuajedž Buhel je – francuski državljanin tuniskog porekla.

Minhenski napadač Ali David Sonboli, koji je ubio devetoro ljudi – državljanin je Nemačke iranskog porekla. Svi su oni – druga generacija muslimanskih imigranata. To jest, nisu oni koji su skoro došli u Evropu, zapomažući „pristajemo na sve, samo nas primite“, već oni koji su rođeni u Starom svetu, ali vaspitani po islamskom zakonu i u duhu prezira prema svim nemuslimanskim normama i vrednostima.

Muslimanske porodice umeju da čuvaju zavete svojih predaka i da ih slede. Usput preobraćajući druge u svoju veru. Ne nagovarajući-namećući.

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom